Hvordan Candice-Marie Fox helbredet skjoldbruskkreft med frukt

16jan - by Killcancer.no - 0 - In Kosthold som motvirker kreft NYHETER

Da Fox i 2011 fant en klump over hennes venstre kravebein, ble hun raskt diagnostisert med 20 papillære skjoldbruskkarsinom, et klart tegn på skjoldbruskkreft. Hun ble gitt ett år igjen å leve. Hennes lege foreslo da å fjerne klumperne for å forlenge livet og forhindre risikoen for å miste stemmen. Operasjonen ble etterfulgt av strålebehandling. Til tross for behandlingen spredde kreften seg til nakken og til hennes lever., bare to måneder etter. Cellegift var ikke et alternativ. Hun hadde opplevd at hennes beste venn Jamie Brownsmead, 31 og fetter Frankie Gerathy 13, døde av kreft i 2009. Hun mente cellegiften hadde skylden som hun mente hadde svekket deres motstandskraft mot kreften. Hun bestemte seg for å ta saken i egne hender.

Les mer

Video: Hør Candice-Marie Fox fortelle sin historie til Chris Warck

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *