National Cancer Institute viser at millioner har blitt feilaktig behandlet for «kreft» de aldri hadde

En studie gjennomført av US National Cancer Institute (NCI) avslørte nylig at et betydelig antall mennesker som har gjennomgått kreftbehandling tidligere, kanskje ikke har hatt sykdommen i det hele tatt. Forskningen, som ble publisert på nettet i Journal of the American Medical Association (JAMA), identifiserte både overdiagnose og misdiagnose av kreft som to hovedårsaker til denne voksende epidemien, noe som har ført til den feilbehandling av millioner av ellers friske personer med skadelig cellegift (kjemoterapi), stråling og kirurgi.

Les mer
Artikkel i JAMA (Journal of the American Medical Association)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *