Kolesterol er ikke fienden: Det er betennelse som gjør deg feit og som sakte tar livet av deg

9jan - by Killcancer.no - 0 - In Kosthold som motvirker kreft NYHETER Statiner

Kolesterol er et naturlig bi-produkt fra leveren og er en viktig del av god helse. Hver celle i kroppen vår har kolesterol i sitt ytre lag. Selv mange leger, som burde vite bedre, hevder fortsatt at kolesterol er ondt, og at man må holde seg til et fettfattig kosthold for å opprettholde god helse. Men faktumet i saken er at å unngå fett er giftig for helsen din, og bruk av de mange tilsetningsstoffene som ofte erstatter fettet – herunder syntetisk transfett, raffinerte sukkerarter og bearbeidede korn – er en primær årsak til sykdomsfremkallende betennelse.

Les mer

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *