Bok: Dødelig medisin og organisert kriminalitet

Denne boken tiltrekker seg oppmerksomhet: medisiner er produsert av organiserte kriminalitetssyndikater hevder Peter Gøtzsche, og viser at den offisielle definisjonen av organisert kriminalitet nærmer seg aktivitetene til de største legemiddelbedriftene. Han lister hver av dem og viser at de alle gjentatte ganger er blitt dømt for markedsføring av skadelige, ofte dødelige stoffer, betydelig svindel, prismanipulering og skjult bevis. De har mottatt milliarder av dollar i bøter for disse lovbruddene. Dette blekner likevel i forhold til fortjenesten de fortsetter å gjøre, så disse bøtene er bare kostnaden ved å drive forretninger.

Gøtzsche begynte sin karriere som salgsrepresentant for legemiddelindustrien og endte sin karriere der som markedssjef.  Så begynte han å studere medisin og ble etterhvert en internist og klinisk forsker. Han er nå direktør for det nordiske Cochrane-senteret i København, Danmark. Han har han skapt kontroverser ved å stille spørsmål ved akseptert visdom.1,2

Les mer

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *