Killcancer.no – Ny ressurs for de som er rammet av kreft

Killcancer.no er et nytt nettsted som skal være en ressursside/blogg for deg som er rammet av kreft, enten selv eller som pårørende. Den vil inneholde livsviktig informasjon som du ikke får av legen din. Den vil også være en nyttig kilde for alle som er opptatt av å forhindre at man får kreft og forøvrig gjøre kroppen så motstandsdyktig mot sykdom som overhodet mulig.

Med nettstedet som også vil jevnlig vil bli oppdatert med nye blogginnlegg ønsker jeg å vise at det finnes andre måter å føre en kreftkamp på enn de begrensede metoder som idag finnes innen konvensjonell medisin som i all hovedsak baserer seg på stråling, cellegift og kirurgi. Selv de alvorligste kreftdiagnoser kan holdes i sjakk eller settes i revers og du kan bli helt frisk selv om legene dine ikke sier at dette er mulig. Men det vil kreve mye av deg og dine nærmeste, og du er nødt til både å tørre og ville tenke nytt.

Jeg opplevde selv å bli diagnostisert med alvorlig beinmargskreft i januar 2015. I følge mine leger fantes ingen kur, kun livsforlengende behandling. De mente da det var tvingende nødvendig å snarest starte en prosess med cellegiftbehandling, høsting av stamceller og beinmargstransplantasjon.
Men denne behandlingen ville ikke kunne gjøre meg frisk fortalte de meg. Kreftnivået ville gå ned som følge av behandlingen, for siden å komme tilbake igjen. De ville da benytte andre medisiner for runde to og tre osv. Det er imidlertid begrenset hvor mange ganger kroppen tåler å gjennomføre slike behandlinger og syklusene for tilbakefall ville bli kortere og kortere, og kreften ville bli mer og mer resistent mot de medisiner som blir gitt. Til slutt ville ingen medisiner hjelpe.

Dette var et såpass dystert scenario at jeg i første omgang bestemte meg for å utsette behandlingen og begynne å undersøke litt selv. Det er jeg veldig glad for i dag. Det er nå tre år siden jeg mottok diagnosen. Jeg har fremdeles beinmargskreft, dog på lavere nivåer enn på diagnosetidspunktet. Jeg har ikke mottatt verken cellegift, beinmargstransplantasjon eller noen annen form for konvensjonell medisin. I følge min lege er jeg ikke lenger behandlingskandidat. Med dette har jeg spart kroppen min for store belastninger. Jeg har derimot gjort mye annet for å styrke min motstandskraft. Og det har virket. Men det aller viktigste er kunnskapen og erfaringene jeg har tilegnet meg gjennom disse tre årene Det er det dette nettstedet/bloggen handler om.

Så følg med fremover – ganske snart vil siden/bloggen fylles med nyttig innhold om å bekjempe kreft.

Cancerkiller hilsen fra

Torstein Pedersen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *